Serviettejä jokaiseen tarpeeseen

Jos tarvitset laadukkaita No Problem -serviettejä nopeaan tarpeeseen, löytyy varastostamme valkoista, Atlaskante-reunuksella kudottua puuvillaserviettiä kahta saksalaista malliamme: Kreta ja Modena.

Pyydä tarjous

Kaunis kattaus ja tyylikkäästi taitellut, aidot kangasservietit antavat arvoa ravintolalle sekä asiakkaan että ammattilaisen silmissä.
No Problem -lautasliinat valmistetaan 100 %:sta puuvillasta tai haluttaessa vaikka pellavasta tai 100 %:sta Spunn-polyesteristä. Ne ovat samettisen pehmeitä, mutta silti erittäin imukykyisiä ja kulutusta kestäviä.

Väri- ja kuosivaihtoehtoja on useita kymmeniä.


Koot tarjotaan toiveidenne mukaan: normaalisti esim. seuraavat vakiokoot 50×50 cm, 53×53 cm ja 56×56 cm.

KRETA

Koko: 55×55 cm
Yksityiskohdat: 100% puuvillaa, n. 200 g/m2. Kestää klooria, merseroitu, kaksi sivua päärmätty ja kaksi hulpiolla. Kuva on vasemmalla.

MODENA

Koko: 53×53 cm
Yksityiskohdat: 100% puuvillaa, n. 200 g/m2. Indanthren, kestää klooria, merseroitu, kaikki sivut ovat päärmättyjä. Kuva on vasemmalla.

Voimme myös tehdä asiakaskohtaisia kudontoja, logoja yms. erikoisuuksia servietteihin tai pöytäliinoihinne.

Kysy lisää

Pellavaiset ja pellavanoloiset puuvillaservietit

Trendikkäät 100% pellavaa tai pellavasekoitetta tai jopa pellavan näköiset puuvillasta valmistetut servietit ovat nykyisin hyvin suosittuja. Ne jätetään usein tarkoituksella viimeistelemättä pesulassa, jotta olemus olisi hyvin kotoisa ja “luonnonmukainen” ryppyineen ja rouhean ulkonäkönsä ansiosta.

Vaihtoehtoja on paljon, ota yhteyttä ja pyydä ehdotukset eri materiaaleistamme.

Rapukaulurit ja rapuservietit

Valmistamme laadukkaasta puuvillakankaasta tyylikkäät, rapujuhlat kruunaavat kattaustuotteet. Rapukaulurin koko 38×68 cm riittää hyvin suojaamaan ruokailijaa ja servietti on 53×53 cm Kreta-mallimme.

Brodeeraus on tehty erityisen tiheällä tikkimäärällä ja tuotteet kestävät 90 asteen laitospesun.