No Problem Abso -vuodesuojat

Nämä vuodesuojat on tarkoitettu kovan luokan käyttöön sairaaloihin, laitoksiin, vanhainkoteihin ja omaishoitoon. Erikoismateriaali on tehty useasta eri kerroksesta, jolloin se on erittäin imukykyistä, lukitsee nesteet sisäänsä ja on nopeasti pintakuiva. Suojamme pystyy imemään jopa 2,5 l/m2 ja kestää uudelleenpesuja jopa yli 200 kertaa. Tuote on saatavilla siivekkeillä ja ilman. Pienet erät myös varastostamme suoraan.

Pyydä tarjous

Värit: värejä on valkoisesta vihreään, vaaleansiniseen ja isoissa erissä valinnan mukaan, samoin tikkauskuvioita.
Koko esim: 85×110 cm

Esimerkkituotteet spesifikaatio: No Problem Abso:ssa on neljä toiminnallista kerrosta laminoituna toisiinsa. Ensimmäinen on tehty erittäin teknisistä kuiduista, jotka johtavat kosteuden/nesteet nopeasti alempiin kerroksiin ja se kuivuu muutamassa minuutissa, jolloin asiakas ei huomaa makaavansa märässä vuoteessa. Nesteet lukitaan seuraavien kerrosten väliin eikä patja pääse kastumaan. Abso voidaan pestä lukuisia (jopa 150) kertoja jopa 90 asteessa ja se voidaan kuivata kuivausrummussa. Imukyky on Absolla jopa 2,2 l. Patjan- ja tyynynsuojat ovat käytössä huomaamattomia, mutta syntyneissä säästöissä huomattavia! Tyynynsuojat ovat täysin huomaamattomat nukkujalle. Materiaali on täysin nesteitä ja tahroja estävä, mutta hengittävä.

Valmistamme nesteenpitävät, hengittävät muotoonommellut patjan- ja tyynynsuojat mittojen mukaan. Näitä tuotteitamme on käytetty Suomessa hotelleissa ja laitoksissa jo yli 20 vuoden ajan ja ne soveltuvat erinomaisesti ammattikäyttöön sekä laitospesuun.