Korkealuokkaiset hotellitarvikkeet

Edustamme johtavia eurooppalaisia hotellitarvikkeiden valmistajia.

Tuotteet ovat kaikki niin materiaaliensa kuin ominaisuuksiensakin puolesta suunniteltu kovaan ammattikäyttöön. Ne antavat ylelliset ja laadukkaan vaikutelman hotellin asiakkaille, kestävät pitkään ja ovat kuitenkin hyvin kilpailukykyisiä hinnoiltaan. Valmistajien johtava ajatus on kehittää ja tehdä tuotteita huippuluokan risteilijöihin ja hotelleihin, kestämään aikaa ja kovaa käyttöä. Näitä tuotteita arvostavat maailman 4-, 5- ja 7 tähden luksushotellit, jahdit, risteilyalukset ja klubit.

Valikoimissa on useita eri tyylisiä sarjakokonaisuuksia mm. näissä tuoteluokissa: meikkipeilit, pyyhekoukut ja -telineet, saippuatelineet ja -annostelijat, käsituet, paperitelineet, roska-astiat, tervetulosetit, vedenkeittimet, tarjottimet, hiustenkuivaajat, silityskeskukset yms.

Huolella ja loppuun mietityillä ratkaisuilla suunniteltujen ja valmistettujen tuotteiden eron muista huomaa heti, kun otat vaikkapa hiustenkuivaajan käteesi. Valaisimien runkometallina käytetään useimmissa malleissa messinkiä, eikä halvempaa, mutta huonosti käyttöä kestävää terästä. Näin tuotteet säilyvät käyttökelpoisina ja mekanismeiltaan toimintakykyisinä monin verroin pidempään.

Ero näkyy sitä paremmin, mitä pidempi aika kuluu. Hotellissahan ei nykyään ole kenelläkään aikaa käydä kiristelemässä ruuveja peilin nivelistä tai asentelemassa niitä uudelleen seiniin löystymisen jälkeen.

Kun laatu ja tyyli ovat teille tärkeitä, ehdotamme tutustumaan valikoimiimme mm. JVD:ltä, Bentley Europelta ja Valeralta.

Kerro mitä tarvitsette ja teemme kilpailukykyisen kokonaistarjouksen.

Pyydä tarjous

JVD hotellitarvikkeet

Ranskalainen suuri hotellitarvikkeisiin erikoistunut valmistaja tarjoaa laajan valikoiman korkealuokkaisia tuotteita hotellien tarpeisiin.

Valikoimista löytyy mm. useita sarjoja hiustenkuivaajia, meikkipeilejä, paperiannostelijoita, koukkuja ja telineitä sekä muita huone- ja wc-tarvikkeita.

JVD:n erikoisalaa ovat myös laadukkaat vedenkeittimet ja espressokoneet sekä niihin sopivat tarjottimet ja esillepanoratkaisut.

Valikoimiin kuuluvat silityslaudat ja -raudat, matkalaukkutelineet, hotellikäyttöön suunnitellut herätyskellot ja kelloradiot sekä laaja valikoima paperi- ja poljinroskiksia, myös nykyaikaan vaadittavat lajitteluroskikset.

Pyydä kuvasto tai katso linkki tehtaan sivuilta: https://www.jvd.fr/en/category/hotels/

JVD hygieniatuotteet

Ranskalaisen JVD:n toinen linja on ammattikäyttöön tarkoitetut hygieniatuotteet. Valikoimissa on mm. laaja valikoima käsien kuivaimia ja paperiannostelijoita yleisiin tiloihin, myös erikoismallit esim. uimahalleihin ja kuntosaleille yhteiskäyttöön.

Saippua- ja paperiannostelija- sekä ilmanraikastimien valikoimat ovat hyvin laajat. Meiltä löytyy myös vanhusten ja heikkovointisten tarpeisiin tukikahvoja, suihkupenkkejä yms.

Yleisiin tiloihin tarjolla on tuhkakuppeja, isompia roska-astioita, sekä hyönteisten hävityslaitteita.

Pyydä kuvasto tai katso tehtaan sivuilta täältä: https://www.jvd.fr/en/category/hygiene-en/

Bentley Europe ja MOOR+ hotellitarvikkeet

Hollantilainen Bentley on erikoistunut laadukkaiden hotellitarvikkeiden valmistukseen: heidän erikoisalaansa ovat mm. silityskeskukset, vedenkeittimet ja tervetulosetit sekä hiustenkuivaajat. Valikoimista löytyvät myös korkealuokkaiset varavuoteet sekä siirrettävät pinnasängyt.

Tutustu tehtaan sivuille täältä: https://www.bentleyeurope.com/en

MOOR+ on Bentleyn edullinen ja pienemmän valikoiman mallisto. Jos hinta on tärkeä, täältä löydämme varmasti sopivat tuotteet tarpeisiinne.

Muita tarvikkeita

Hotellissa tarvitaan paljon erilaisia “pikkujuttuja”, kuten vaikkapa lasten vaipanvaihtotasoja, syöttötuoleja, herätyskellojärjestelmiä ym. Meiltä löytyy kaikkea suurten valmistajien valikoimista!