Viimeistelty yleisilme ilahduttaa

Ammattikäyttöön suunniteltu mallistomme sisältää useita erilaisia ravintolakäyttöön suunniteltuja tuotteita, kuten perinteisiä puuvilla-, polyesteri- ja pellavapöytäliinoja, täyspuuvillaisia perinteisiä serviettejä sekä uuden sukupolven spunn-polyesteriserviettejä. Meiltä löytyvät myös tarvittavat tarvikkeet, kuten liukuesteliinat ja buffet-klipsit.

Pyydä tarjous

No Problem- likaahylkivät pöytäliinat

No Problem -liinoja on Suomessa käytetty ravintoloissa jo vuodesta 1994 asti, ja tänäänkin satoja tuhansia No Problem -liinoja on ravintoloiden pöydissä. Erikoismateriaalista valmistetut No Problem -pöytäliinat toimitetaan toiveidesi mukaan joko päärmätyillä reunoilla tai yliluonnilla viimeisteltynä. Kaikki pöytäliinat ovat ominaisuuksiltaan pysyvästi likaa- ja tahroja hylkiviä.

No Problem -liinat säästävät hintansa nopeasti pienentyneiden pesula- ja vuokrauskustannusten ansiosta.

Kymmenien kuosien ja värien ja 60 eri koon valikoima tarjoaa lähes rajattomat mahdollisuudet eri tyylien toteuttamiseen.

Lue lisää

 

Puuvillaliinat

Perinteisistä puuvillaliinoista tarjoamme kaikkia värejä, kokoja sekä kudontoja sileistä kankaista kirjailtuihin, omilla logoilla tai kuvioilla kudottuihin liinoihin. Mallistoissa on edullisia perusmalleja sekä asiakastarpeisiin valmistettavia erikoismalleja. Materiaalina on käytetty 100 % puuvillaa tai puuvillasekoitetta useissa eri väriyhdistelmissä. Liinoissa ei ole minimitilausmääriä. Valmistajamme ovat Euroopassa ja laatu soveltuu vaikka viiden tähden hotelliin!

Pellava

Pellavasta ja pellavasekoitemateriaaleista löytyy useita eri väri- ja kuosivaihtoehtoja pöytäliinatarpeisiin. Mitoitukset tehdään aina asiakkaan tarpeiden mukaan ilman minimimääriä.

Akryloitu pellava

Kun haluat aidon pellavan tyylin ja ulkonäön, mutta mahdollisimman helppohoitoisena, tarjoamme No Problem -akryloitua pellavamateriaalia. Kankaan päällä on ohut, näkymätön, tahroja hylkivä akryylikerros, josta tahrat on helppo pyyhkiä pois. Liinoja tarvitsee pestä hyvin harvoin. Värejä on useita ja tuotteet tehdään toivomissanne mitoissa. Pesu 40 asteessa ja silitys nurjalta puolelta.

Ota yhteys ja saat mallit kaikista väreistämme.

Gastronomie alushuopa

Huomaamaton kattauksen viimeistelijä! Pöytäliinan alle laitettava gastronomie pvc -alusliina estää tehokkaasti liinan liukumisen, pehmentää pöytäpinnan sekä poistaa ruokailuvälineiden kopinat. Se uudistaa myös edullisesti huonoon kuntoon päässeet pöytäpinnat tai suojelee uusia naarmuilta ja kosteudelta. Vakioväri on valkoinen, materiaali on konepestävä ja lähes ikuinen käytössä. Saatavana rullittain tai metreittäin. Leveys 130 cm, rullan pituus 15 m. Leikataan pöydän päällä oikeaan kokoonsa. Valmistettu Saksassa – gastronomie on oman alansa “Mersu”.