FROTEET & SPA-TUOTTEET

Edustamme useampaa laadukkaiden froteepyyhkeiden valmistajaa. Jos tarvitaan nopeasti ja pieniä eriä, saamme jopa alle viikossa suurilta luotettavilta eurooppalaisilta valmistajiltamme Saksasta tai Itävallasta viimeisen päälle korkealuokkaisia froteita ja kylpytakkeja. Useimmat mallit ovat varastossa lähtövalmiina.

Käyttämämme valmistajat ovat erikoistuneet ammattisektorille ja laitospesuun meneviin tuotteisiin. Kun tarvitaan omalla nimellä tai mallilla valmistetut pyyhkeet, valmistamme juuri sellaisilla spesifikaatioilla, kuin asiakkaamme toivovat.

Materiaalivalikoimassa ovat niin perinteiset 100% puuvillaiset kuin modernit sekoitteetkin. Esimerkiksi mikromodaalia käytettäessä saadaan erittäin imukykyinen ja pehmeä laatu, jossa värit loistavat upeina pesujenkin jälkeen. Valikoimistamme löytyy orgaanista- ja eko-puuvillaa olevat mallistot tai haluttaessa vaikka pambua sekä puuvilla-polyesteriä.

Uusinta teknologiaa edustaa patentoidulla menetelmällä valmistettavat ENOVA GREEN towels -sarjan tuotteet, joiden valmistusmenetelmä todistetusti säästää huikean määrän energiaa ja ennen kaikkea vettä. Jos haluat tietää lisää näistä erittäin ympäristöystävällisistä tuotteista, ota yhteyttä.

Voimme toteuttaa myös omilla logoilla, kuoseilla ja väreillä asiakaskohtaiset ratkaisut.

Pyydä tarjous