Hygieniasuojat polyuretaanikankaasta

Sairaala- ja laitoskäyttöön teemme mittojen mukaan SL1-paloturvallisia, nesteenpitäviä, polyuretaani-päällysteistä polyesteriä olevia patjan- ja tyynynsuojia. Malli voi olla vetoketjulla suljettava tai huppumalli ja reuna voidaan tehdä tippareunalla tai ilman jne. Sinä valitset mitä tarvitset ja toimitamme tuotteet sen mukaan. Asiakkaitamme ovat mm. sairaanhoitopiirit, sairaalat, vanhainkodit, yms. Kaikenlaiset omat toiveet pyritään toteuttamaan.

Pyydä tarjous

Värit ja käsittely: värejä on useita: esim. vaalean- tai tummansininen, vaaleanvihreä, beige, keltainen tai asiakkaan oman värikoodin mukaan. Myös saatavilla olevissa erikoiskäsittelyissä on valikoimaa: kuten Bio-Pruf antibakteerinen käsittely, pyyhittävä pinta, pysyvästi paloturvallinen ja molempiin suuntiin elastinen materiaali.

Muuta: voitte valita vetoketjun haluamillenne sivuille, tippareunan tai ilman, tyynyliinoihin leimausnurkan jne. Käytämme leveitä kankaita, jolloin hintamme on hyvin kilpailukykyinen.

Ruokalaput aikuisille

Valmistamme nesteenpitäviä aikuisten (ja lasten myös) kokoisia ruokalappuja. Materiaali on laitospesuun tarkoitettu ja tuote sopii hyvin vanhainkoteihin, sairaaloille, ja muihin vastaaviin kohteisiin.