HOIE of Scandinavia -peitot ja -tyynyt

Ihanteellista nukkumismukavuutta! Mascot-Høie AS on norjalainen yli 160 vuotta vanha, Pohjoismaiden suurin kuitu- ja untuvapeitteiden sekä tyynyjen, vuodevaatteiden ja sisustustekstiilien valmistaja. Tuotteet ovat tunnettuja korkeasta laadustaan ja skandinaavisesta tyylistään. Høien tuotteille löytyy tyypillisesti omat kanta-asiakkaansa, jotka haluavat vain Høien tuotteita: oli kysymys sitten peitoista, tyynyistä, lakanoista, villahuovista tai muista valikoiman tuotteista. Høie tunnetaan myös ympäristöystävällisyydestään. Lue lisää alta!

Høien tuotteilla on kaikilla Öko-tex -hyväksyntä ja ne sopivat erinomaisesti myös allergisille henkilöille. Ennen kuin ostat seuraavat tyynyt ja peitot, käy jälleenmyyjällämme kokeilemassa Høien materiaaleja: pehmeyttä, ilmavuutta -sitä miellyttävintä nukkumismukavuutta!

Pyydä tarjous

Mascot Høie on Skandinaavinen yhtiö, joka tunnetaan ympäristöystävällisyydestään, ekologisesta ja myrkyttömästä tuotannostaan sekä eettisistä työoloista. Yhtiön työntekijät ovat tietoisia tuotteidensa tuotantomenetelmistä sekä raaka-aineista, jotka eivät kuormita ympäristöämme. Tehdas sijaitsee Trondheimin ulkopuolella vuonon reunalla ja Atlantin valtameren äärellä.

PEITOT JA TYYNYT

Peite ja tyynyvalikoimissa on aina etusijalla nukkumismukavuus, ympäristöystävällisyys ja paras mahdollinen laatu niin työn kuin materiaalienkin osalta. Hoien laajasta tuoteperheestä löytyy laadukkaita perinteisillä materiaaleilla valmistettavia tuotteita, mutta erityisen runsaasti uusinta teknistä osaamista edellyttäviä ratkaisuja.

Todellinen tyynymaailman mullistaja on viime vuosina ollut Hoien Downfeel tyyny -sarja. Se sopii erinomaisesti lähes kaikille nukkujille lapsista vanhuksiin, vatsallaan tai selällään nukkuvalle, untuvasta tai kuitutyynystä pitävälle ja myös allergisille. Syynä on ainutlaatuinen mikrokuitutäyte, joka on 1/10 tavallisen pallokuidun paksuudesta ja siten toimii kuin aito untuva. Downfeel on koko tehtaan historian parhaiten myyvä yksittäinen tuotemalli.

Ohjelmassamme on lukuisia variaatioita Downfeel-materiaalista: kaikkia yhdistää untuvanoloinen pehmeys ja muotoutuvuus. Kysy lisää valikoimistamme!

Muita myyntimenestyksiä ovat mm. Optimal-sarjan mikrokuitu yhdistettynä huippumoderniin kosteutta siirtävään ClimaFill -kuituun sekä omassa tehtaassa valmistettavat, valkoista eurooppalaista ankan untuvaa sisältävät todella huippuluokan untuvasarjan tuotteet.

Peitot ovat aina ns. täysimittaisia, eli 150×210 cm kokoisia yhdelle hengelle ja 200×220 cm parivuoteeseen. Täytemäärät vaihtelevat materiaalin, lämpöluokan ja malliston mukaan. Valikoimissa on toista kymmentä tuotesarjaa ja useita kymmeniä erilaisia tyyny- ja peitevaihtoehtoja. Yhteistä malleille on, että käyttämämme kankaat ovat erityisen pehmeitä ja ylellisiä -eron huomaa, kun tunnustelee ja vertaa muihin. Jokaiselle löytyy varmasti se oma paras vaihtoehto!

Tuotteita myyvät johtavat kodintavaratalot, huonekaluliikkeet sekä verkkokaupat. Valikoima vaihtelee jälleenmyyjittäin.

Siirry verkkokauppaan katselemaan Høie peittoja ja tyynyjä.

Lakanat

Korkea laatu ja ylellinen tuntu ovat Høien lakanoiden tunnusmerkit toteutettuna skandinaavisella designilla.

Høie on valmistanut lakanoita jo yli 160 vuotta ja tuntee tarkasti pohjoismaisen kuluttajan sielunmaiseman ja toiveet. Lakanavalikoimassamme on vuodesta toiseen jatkuvia ikisuosikkeja, kuten kuuluisa Hoien kudottu Kreppi-laatu.

Kehitämme jatkuvasti parempia laatuja ja tuotantomenetelmiä: viime aikoina suosittuja ovat olleet mm. flanelli- ja satiinimallistomme.

Pesunkestäviä: Pussilakanat ja tyynyliinat ovat aina setteinä ja yhteen pakattuina. Tuotteilla on luonnollisesti Ökotex-hyväksyntä ja erinomainen pesunkestävyys.

Osta kotiin: Lakanasettejä myyvät mm. https://www.sisustus1.fi/ ja valitut kodintavaratalot, huonekaluliikkeet sekä verkkokaupat. Valikoima vaihtelee jälleenmyyjittäin.

Myös ammattikäyttöön: Hoielta löytyy myös vaativimpaan ammattikäyttöön tarvittavia paloturvallisisa puuvillalakanoita, joita voidaan käyttää vaikka öljynporauslautoilla tai yöjunissa.

Siirry verkkokauppaan katselemaan Høie lakanoita.

Sisustustuotteet

Sisustuksen viimeistelevät luonnonläheiset, skandinaaviset kodintekstiilit.

Høie valmistaa myös erittäin tyylikkäitä ja korkealuokkaisia villaisia torkkupeitteitä. Materiaalina käytetään 100% Woolmark-villaa. Valikoima muuttuu vuosien ja vuodenaikojen mukaan, mutta kaikkia yhdistää tyylikkäät luonnonläheiset värit sekä klassiset ja luontoon liittyvät kuviot.

Villatuotteet ovat luonnostaan paloturvallisia ja sopivat myös hotellisisustukseen. Esimerkkinä on vasemmalla alempi kuva Lapland Hotels Oulusta.

Tuotteilla on luonnollisesti Ökotex-hyväksyntä ja hyvä pesunkestävyys.
Sisustustuotteitamme myyvät valitut kodintavaratalot, huonekaluliikkeet sekä verkkokaupat; https://www.sisustus1.fi/. Valikoima vaihtelee jälleenmyyjittäin. Siirry katsomaan verkkokauppamme valikoima tästä.

Jälleenmyyjä?

Jos olet jälleenmyyjä ja kiinnostunut Hoien tuotteista, ota yhteyttä ja pistetään yhdessä vauhtia nukkumisen tuotteidenne myyntiin.