Froteet

Pyydä tarjous

No Problem Hotel Luxus -froteet

Varastomallistossamme on myös ylellisen muhkeat No Problem Hotel Luxus -froteet. Voimme toimittaa pieniäkin eriä pehmeitä 475 g/m2 valkoisia froteepyyhkeitä. Materiaali on tavallista hotellilaatua painavampaa, pehmeämpää ja ylellisempää, mutta erittäin kilpailukykyiseen hintaan.

Kokovaihtoehdot:
kasvopyyhe 50×70 cm
suihkupyyhe 70×140 cm
kylpylakana 100×150 cm
kylpyhuonematto 50×70 cm (650 g/m2)

Pyydä tarjous tästä.

Puuvillafroteet

Laadukkaiden ja korkealuokkaisten froteepyyhkeiden valmistajien puuvillafroteet ovat saatavilla kauttamme jopa alle viikon toimitusnopeudella. Isot erät hotelliin, laivaan, sairaalaan tai pesulaan omilla spesifikaatioilla toimitetaan tilauksen mukaisesti edullisesti markkinahintaan.

Kerro tarpeesi ja annamme tiukan tarjouksen. Tuotantoaikaan on hyvä varata 2-3 kk. Raaka-aineiden hinnan ja valuuttakurssien muutosten vuoksi teemme tarkan tarjouksen, kun tiedämme tarpeenne: koko, määrä, väri, paino, rakenne, logot/raidat, sileä vai jacquard-kudonta jne.

Pyydä tarjous tästä.

Hoitolafroteet

Toimitamme laajalla valikoimalla erilaisia ylellisiä hoitolakäyttöön soveltuvia froteeliinoja. Kysy tarjoustamme hoitolakäyttöön soveltuvista froteistamme. Tarvitsetko kasvopyyhkeitä väreissä, isoja hoitopöydälle riittäviä froteita, ihania muhkeita rentoutumispyyhkeitä tai luksuskylpytakkeja? Soita ja kysy!

Suosittu uudenlainen materiaalimme on myös pehmeä, kestävä ja todella miellyttävä mikrokuituinen No Problem -materiaali. Se on hyvin kestävä pesuissa ja kovassa käytössä ja lisäksi vielä pysyvästi paloturvallinen materiaaliltaan.

Katso myös hoitolakäyttöön soveltuvat, heti varastosta saatavissa olevat No Problem Hotel Luxus -froteet sekä –kylpytakit.

Pyydä tarjous tästä.