Kylpytakit

No Problem -kylpytakit

Viimeisen silauksen hotellihuoneessa tai kylpylässä antaa ylellinen, pehmeä, imukykyinen ja oikean kokoinen kylpytakki. Valikoimamme koostuu kaikista markkinoilla olevista materiaaleista, jotta jokainen asiakkaamme saa juuri sellaiset kylpytakit, joilla haluaa omia asiakkaitaan hemmotella.

Pyrimme pitämään suosituimpia mallejamme aina varastossa. Kaikki takit soveltuvat hyvin myös brodeerattaviksi ja tarvittaessa ne voidaan varustaa omalla labelillänne sekä ”RFID-chipsillä”.

Materiaaleja vaativimpaan tarpeeseen:
No Problem Luxus -kaulusmalli, mikrokuitua: erittäin ylellinen, pehmeä ja miellyttävä materiaali, joka poikkeaa täysin perinteisestä froteesta. Sopii yhtä hyvin kuivalle ja kostealle iholle, ei kutistu, on kevyempi kuin puuvilla, helppo pestä ja kuivuu nopeasti. Saatavana useita värejä ja kokoja. Tuote voidaan myös brodeerata. Vakiomallisto on valkoinen.

No Problem Hotel Spa Kimono, puuvilla/polyesteri: Erinomaisesti hotelleihin ja kylpylöihin soveltuva huippumateriaali, jossa on yhdistetty 100% puuvillafrotee takin sisäpuolella ja pehmeä, miellyttävä lyhyeksi leikattu mikrokuitu ulkopuolella.

Tämä on pehmeä, kevyt, helppohoitoinen ja nopeasti kuivuva kylpytakki vaativimpaankin käyttöön niin kylpylään kuin hotellihuoneeseenkin. Materiaalien ansiosta se ei kutistu tai muutu tunnultaan pesuissa eikä langanvetoja tule. Saatavilla kimono- ja kaulusmallisena.

Pyydä tarjous tästä.

No Problem vohveli

Vohvelikangas: kevyt puuvillainen tai puuvilla-polyesteriä oleva vohvelikangas tarjoaa toisenlaisen vaihtoehdon kylpytakiksi. Kylpytakki on helppo sekä nopea pestä, tyylikäs ja pesujenkin jälkeen saman tuntuinen kuin uutena.  Tämä sopii erityisen hyvin hotellihuonekäyttöön keveytensä ja modernin olemuksensa ansiosta.

Vohvelikankaisessa takissa on oleellista, että materiaali on esikutistettu, jotta mitoitus säilyy myös pesujen jälkeen.

Tuote voidaan myös brodeerata ja valikoimassa on useita värejä.

Pyydä tarjous tästä.

Perinteinen frotee

Vanhat tutut 100 % puuvillafroteiset kylpytakit ovat aina saatavissa: erilaisissa painoluokissa 300-500 g/m2, kauluksella tai kimonomallia, käännettävillä tai suorilla hihansuilla, rintataskulla tai ilman. Froteiset takit on helppo brodeerata logollanne.

No Problem Hotel -neulosfrotee, Polycotton: uudenaikainen, erittäin kestävä ja edullinen materiaali kovaan käyttöön on neulosmenetelmällä valmistettu kylpytakkimme, jossa on mukana 10% polyesteriä. Tässä laadussa on erityisen hyvä kestävyys mm. langanvetoja vastaan, samoin kutistuvuus on tavallista pienempi.