Lakanat

Varastomallistostamme löytyy yleensä heti toimitukseen laadukkaita ja hinnaltaan kilpailukykyisiä puuvilla-polyesterisekoitteesta valmistettuja hotellilakanoita. Aluslakanat ovat sileitä, yhden hengen ja parivuoteen mitoissa. Vakiomallin pussilakanat ja tyynyliinat ovat normaalia parempaa TC200 laatua  olevaa sanforoitua 25 mm satiiniraitaa.

Pyydä tarjous

Vakiomallien koot

Lakana: 178×300 cm ja 255×300 cm
Pussilakana: 155×240 cm
Tyynyliina: 60×95 cm ja 75×110 cm

Yhä useammin halutaan hieman perusmallista poikkeavaa kuosia: esim. kapeaa raitaa, ruutukudontaa tai vinoruutua. Voimme tehdä hotelliinne lakanasetit myös ihan omalla, toiveidenne mukaisella kuviolla kudottuna.

Ota yhteyttä ja suunnitellaan teille parhaat ratkaisut!

Paloturvalliset lakanat

Toimitamme erittäin miellyttävän tuntuisia, paloturvallisia puuvillalakanoita, jotka vastaavat tiukimpienkin paloturvallisuusvaatimusten kriteereitä. Kestävä ominaisuus säilyy pesuista toiseen. Tuotteillamme on Ökotex-luokitus, SL1-sertifikaatti (EN ISO 12952-1-4) ja pesunkesto 90 asteessa. Olemme toimittaneet mm. VR:n yöjuniin paloturvallisia tuotteita vuodesta 2005 alkaen.

Värit: vakioväri varastotoimituksille on vaaleansininen. Toteutamme muita värejä toiveesi mukaan.

Koot

Lakana: 150×250 cm
Pussilakana: 140×200 cm
Tyynyliina: 60×63 cm

Helmalakanat

Vuoteen ilmeen ja reunan viimeistelee tyylikäs helmalakana. Olemme kehittäneet yhdessä johtavan hotelliketjun kanssa älykkään kiinnitysmenetelmän: helmalakana on aina oikeassa asennossa ja pysyy hyvin paikoillaan. Tämän vuoksi lakanan vaihto ja asennus on äärimmäisen nopeaa ja helppoa. Voimme valmistaa helmalakanan joko SL1-luokitellusta Trevira CS -kankaasta tai SL2-luokitellusta tai halutessanne mistä tahansa sisustuskankaasta. Mallistot ovat erittäin laajat.

Toimitamme toki myös perinteisiä, huppumallisia helmalakanoita. Kangas ommellaan suoraksi tai asiakkaan toivomilla vekkauksilla ja valittavissanne on satoja eri värivaihtoehtoja.

Kysy vaihtoehtojamme ja teemme tarjouksen juuri oikeanlaisesta ratkaisusta.