Paloturvalliset vuoteet ja patjat

Huippuluokan No Problem Hotel- ja Hotel Luxus -malliston sängyt ovat erittäin kilpailukykyiset ja laadukkaat ammattikäyttöön tarkoitetut vuodesarjamme. Ne valmistetaan asiakkaan toiveiden mukaan halutuista materiaaleista: paloturvallisina tai normaalein kankain ja pehmustein.

No Problem -hotellisänkyjä on käytössä tuhansissa hotellihuoneissa ja jokaisessa hotellikategoriassa: hostelleista luksushotelleihin asti.

Laadukkaat vuoteet on mahdollista tilata majoituskäyttöön vaikka yksittäin tai koko hotelliin kerralla. Malleissamme on aina laadukkaat tanskalaiset jousistot, sänkyjen pohjarimat on ajettu uraan (eivät irtoa) ja reunoissa on vaahtomuovipehmusteet antamassa tukea sekä varmistamassa, että jouset eivät näy tai tunnu reunakankaan läpi.

Joustinsängyt tehdään toiveen mukaan bonnell-, tupla-bonnell-, pocket-, pocket-bonnell, tai multipocket-bonnel jousituksella. Myös jenkkisängyt ovat saatavissa.

Toimitamme myös irtopatjat joko jousistoilla tai huippuluokan vaahtomuoveista valmistettuina.

Lataa tästä hotellisänkykuvastomme.

Kuvissa on alla poikkileikkaukset malleista No Problem Hotel basic pocket, Hotel pocket-bonnell, Hotel Luxus multipocket-bonnell sekä No Problem Jenkkisänky.

 

Pyydä tarjous

Vaahtomuovipatjat

Kauttamme on mahdollista tilata myös tunnettujen, laadukkaiden patjavalmistajien vaahtomuovipatjoja.
Olemme toimittaneet mm. äitiyspakkauksiin kymmeniätuhansia vaahtomuovipatjoja vauvojen ensimmäiseen “vuoteeseen” ja kymmeniin majoituskohteisiin sekä laivoihin, laitoksiin, päiväkoteihin jne.

Materiaalit

Vaahtomuoveista löytyvät materiaalit alkaen 20 kg/m2 aina yli 90 kg/m2 viskoelastiseen asti. Valitsemme tarpeen mukaisesti aina parhaan laadun kullekin asiakkaalle. Ammattikäyttöön suosittelemme aina paloturvallista laatua.

Kangasvaihtoehtoja on useita: esim. tavallinen puuvilla, paloturvallinen puuvilla-polyesteri, paloturvallinen polyesteri tai puuvilla-polyesteri, nesteenpitävä, pyyhittävä paloturvallinen polyuretaani jne.

Paloturvallisuus

Osa on paloturvallista ja osa normaalia laatua: toiveidenne mukaan.
Pyydä tarjous!

Petauspatjat

No Problem Hotel- ja Hotel Luxus -sarjan petauspatjat ovat korkealuokkaista vaahtomuovia, joko paloturvallista tai tavallista laatua. Voit valita petauspatjat sileänä levynä, jonka molemmin puolin on vanua pehmusteena tai sitten E25-profiloitu vaahtomuovi 6,5 cm paksuna tai huippuluokan No Problem Luxus -petauspatja, jossa on 8,5 cm paksuinen HR35 -vaahtomuovi, joka on myös profiloitu.

Halutessanne toimitamme myös memoryfoam-petauspatjoja.

Kankaana käytämme kestävää, paloturvallista tai tavallista verhoilukangasta, puuvillapolyesteriä tai SL1 stretch-kangasta.

Jos tarve on ohuesta tikatusta mallista, nämä onnistuvat myös kaikkiin kokoihin tehtyinä.

Kerro mitä tarvitsette ja teemme kilpailukykyisen kokonaistarjouksen.

Vuodetuolit ja varavuoteet

Kun tarvitaan siirrettävää varavuodetta, löytyvät meiltä eurooppalaiseen makuun valmistettavat vaihtoehdot hyvillä patjoilla ja helpolla liikutettavuudella.

Myös laadukkaalla vuodetuolilla voidaan kätevästi ratkaista varavuodetarve. Silloin ei tarvitse varastoida tai siirrellä vuodetta, vaan se aukeaa käytevästi nojatuolin sisältä. Samassa tuotteessa on erinomainen nojatuoli ja hyvän nukkumisen antava vuode!