Indel B: huippuluokan minibaarit

Italialainen, maailman johtava kylmälaitteiden valmistaja Indel B, tarjoaa alan johtavaa tekniikkaa, muotoilua ja energiatehokkuutta laajassa minibaarien valikoimassaan. Mallistostamme löytyvät erittäin energiatehokkaat, smart-älytekniikalla varustetut K-ekosarjan kompressoriminibaarit, umpi- tai lasiovisina malleina. Uusinta tekniikkaa olevat thermo-electronic -järjestelmän kaapit sopivat moneen kohteeseen hiljaisuuden ja hyvien sisätilojen ansiosta.

Ainoana valmistajana Indel B tarjoaa mallistot kaikilla jäähdytystekniikoilla: kompressori, Thermo-Electronic ja Absorbio.

Kaikilla malleilla on EU-hyväksyntä ja energiatehokkuusluokitus mallista riippuen aina A+ -A+++ tasoon asti.

Pyydä tarjous

Indel B:n minibaarit tarjoavat alansa johtavaa osaamista energiatehokkuudessa -alkaen 0,16 kwh/24h! Kannattaa kysyä tarjous ja verrata vaihtoehtoihin!

Jos hotellinne kaipaa jotain normaalista poikkeavaa designia, löytyy valikoimista mm. maailman ohuin minibaari Flying bar: todella tyylikäs lasiovinen, seinälle asennettava muotoilun huipputuote!

Jos tarvitsette vedettävän mallin, löytyy siihenkin tyylikkäät ja tilavat Drawer-malliston versiot erilaisilla ovivaihtoehdoilla ja kalusteisiin upotettavina malleina.

Kerro mitä tarvitsette ja teemme kilpailukykyisen tarjouksen. Pyydä uusimmat tuotekuvastot sähköpostiisi.

Indel B -tallelokerot

Laajasta valikoimastamme on helppo valita omaan tarpeeseen sopivat tallelokerot. Laadukkaat ja tyylikkäät mallit sopivat jokaiseen hotellihuoneeseen ja varmatoimiset mekanismit sekä koodinäppäimistöt takaavat huolettoman turvallisuuden asiakkaillenne.

Helppokäytöisissä tallelokeroissamme on perusmallien lisäksi isompia kokoja aina 17 tuumaiselle tietokoneelle asti. Saatavissa on myös Indel B smart -järjestelmällä olevia älytekniikalla varustettuja huippumalleja. Sisällä on tehokkaat led-valot ja kestävät numerokoodinäppäimistöt. Mallista riippuen tarjolla on myös monipuoliset muisti- ja etähallintaominaisuudet.

1009_SAFE-30-P-PLUS-SMART-520
153_Safe-10-PLUS
1000_SAFE-30-BOX-CLOSED-SITO

Hartmann-Tresore NFC avattava tallelokero

Uusinta uutta tekniikkaa edustavat saksalaisen Hartmann-Tresoren uusimmat mallit. Niissä on normaali näppäinlukko ja led-näyttö, mutta niitä voi käyttää myös hotellin avainkortilla tai vaikka omalla luottokortilla, jossa on NFC-lähimaksuominaisuus.

Laita vain korttisi lukijan päälle ja lukko sulkeutuu ja laita uudelleen ja se aukeaa! Käyttäminen ei voisi olla enää helpompaa, eivätkä koodit enää unohdu!

Valikoimasta löytyy edestä aukeavat mallit sekä päältä avattava malli.

Pyydä tarjous!