Patjan- ja tyynynsuojat

No Problem patjan- ja tyynynsuojamallistomme perustuu nesteenpitävään ja hengittävään materiaaliin, jolla patja ja tyyny saadaan suojattua täydellisesti kaikilta tahroilta, nesteiltä ja pölypunkeilta. Olemme majoitus- ja kotikäyttöön tarkoitettujen suojien uranuurtaja Suomessa.

Suojan tausta on teknistä materiaalia, polyuretaania, ja pinta miellyttävää froteeta tai sileää jerseykangasta. No Problem -suojat ovat nukkujalle huomaamattomia, eivät kahise tai hiosta eikä minimimääriä ole. Suojat ovat vesipestäviä 60-90 asteessa, eivät tarvitse silitystä ja soveltuvat laitospesuun. Väri on normaalisti valkoinen, mutta teemme myös asiakaskohtaisia räätälöityjä ratkaisuja.

No Problem -patjansuojat tehdään kaikkiin vuodemittoihin sopiviksi (esim. 80/90/100/105/120/140/160/180/200 x 200/205/210 cm).

Tyynynsuojat sopivat normaaliin 50×60 cm ja 60×80 cm jättityynyyn.

Vakiomallistomme kuuluu paloluokkaan SL2, ja mallisarjamme No Problem D-fresh on pysyvästi paloturvallinen, SL1-luokiteltu materiaali. Patjojen ja tyynyjen pesu- ja uudistamistarve katoaa suojia käytettäessä. No Problem -patjansuojat ovat huppumallia (muotoonommeltu) ja ne sijoitetaan heti lakanan alle, petauspatjan ympärille. Tyynynsuojat ovat vetoketjulla suljettavia ja suojaavat tyynyn täydellisesti myös pölypunkeilta ja jopa luteilta. No Problem -suojia on käytössä kymmenissätuhansissa vuoteissa maassamme.

Pyydä tarjous

Uudenaikainen, paloturvallinen No Problem D-fresh FR

Uudenlainen ja paloturvallinen patjan- ja tyynynsuojamateriaali No Problem D-fresh FR on paloturvallinen patjansuoja, joka valmistetaan erittäin miellyttävästä luonnonmateriaalista, lyocellista. Taustalla on hengittävä, nesteenpitävä polyuretaani. Molemmat puolet ovat pysyvästi paloturvallisia eikä ominaisuus häviä pesuissakaan.
Materiaalilla on Ökotex 100 -hyväksyntä ja ne ovat läpäisseet eurooppalaisen vuodevaatteiden palotestin EN ISO 12952 (SL1-luokitus).

Väri: valkoinen
Pesu: tuotteet kestävät laitospesun 60 asteessa.
Koko: kaikki koot ovat saatavilla.

Lataa tästä lisää tuotetietoa!

No Problem protex SL1

Materiaali on alun perin kehitetty Suomen Valtion Rautateitä varten. Yöjunien uudet paloturvallisuusvaatimukset asettavat erittäin kovat kriteerit myös patjan- ja tyynynsuojille, ja nämä vaatimukset No Problem Protex -materiaali täyttää. Taustalla on hengittävä, nesteenpitävä, päällystetty polyuretaani ja päällä pysyvästi paloturvallista Kanecaron-puuvillaa oleva muhkea froteekangas. Väri on vaaleanbeige ja tuote pestään 60 asteessa. Nukkujalle tuote on huomaamaton. Kohteita, joihin Protex on oiva valinta ovat esim. kansainvälisen liikenteen laivat, vankilat ja poliisivankilat, vanhainkodit, mielenterveyshoitolaitokset ja -asuntolat, alkoholi- ja päihderiippuvaisten hoitolaitokset ja asuntolat jne.

Jos tarvitset paloturvallisia patjansuojia, pyydä tarjous!

Hygieniasuojat polyuretaanikankaasta

Sairaala- ja laitoskäyttöön teemme mittojen mukaan SL1-paloturvallisia, nesteenpitäviä, polyuretaani-päällysteistä polyesteriä olevia patjan- ja tyynynsuojia. Malli voi olla vetoketjulla suljettava tai huppumalli ja reuna voidaan tehdä tippareunalla tai ilman jne. Sinä valitset mitä tarvitset ja toimitamme tuotteet sen mukaan. Asiakkaitamme ovat mm. sairaanhoitopiirit, sairaalat, vanhainkodit, yms. Kaikenlaiset omat toiveet pyritään toteuttamaan.

Värit ja käsittely: värejä on useita: esim. vaalean- tai tummansininen, vaaleanvihreä, beige, keltainen tai asiakkaan oman värikoodin mukaan. Myös saatavilla olevissa erikoiskäsittelyissä on valikoimaa: kuten Bio-Pruf antibakteerinen käsittely, pyyhittävä pinta, pysyvästi paloturvallinen ja molempiin suuntiin elastinen materiaali.

Muuta: voitte valita vetoketjun haluamillenne sivuille, tippareunan tai ilman, tyynyliinoihin leimausnurkan jne. Käytämme leveitä kankaita, jolloin hintamme on hyvin kilpailukykyinen.

No Problem Abso -vuodesuojat

Nämä vuodesuojat on tarkoitettu kovan luokan käyttöön sairaaloihin, laitoksiin, vanhainkoteihin ja omaishoitoon. Erikoismateriaali on tehty useasta eri kerroksesta, jolloin se on erittäin imukykyistä, lukitsee nesteet sisäänsä ja on nopeasti pintakuiva. Suojamme pystyy imemään jopa 2,5 l/m2 ja kestää uudelleenpesuja jopa yli 200 kertaa. Suoja on saatavilla siivekkeillä tai ilman. Pienet erät myös varastostamme suoraan.

Värit: värejä on valkoisesta vihreään, vaaleansiniseen ja isoissa erissä valinnan mukaan, samoin tikkauskuvioita.
Koko esim: 85 x 110 cm

Esimerkkituotteet spesifikaatio: No Problem Abso:ssa on neljä toiminnallista kerrosta laminoituna toisiinsa. Ensimmäinen on tehty erittäin teknisistä kuiduista, jotka johtavat kosteuden/nesteet nopeasti alempiin kerroksiin ja se kuivuu muutamassa minuutissa, jolloin asiakas ei huomaa makaavansa märässä vuoteessa. Nesteet lukitaan seuraavien kerrosten väliin eikä patja pääse kastumaan. Abso voidaan pestä lukuisia (jopa 150) kertoja jopa 90 asteessa ja se voidaan kuivata kuivausrummussa. Imukyky on Absolla jopa 2,2 l. Patjan-ja tyynynsuojat ovat käytössä huomaamattomia, mutta syntyneissä säästöissä huomattavia! Tyynynsuojat ovat täysin huomaamattomat nukkujalle. Materiaali on täysin nesteitä ja tahroja estävä, mutta hengittävä.