Velfont

Hygieenistä vastarintaa tahroille ja pölypunkeille! Velfont-patjan- ja tyynynsuojat sekä nesteenpitävät Respira-lakanat ja -tyynyliinat tarjoavat ylellisen, mutta huomaamattoman suojan kaikkia nesteitä, tahroja ja pölypunkkeja vastaan. Tuotteet ovat täysin hengittäviä, mutta nesteenpitäviä, muotoonommeltuja ja konepestäviä.

Ne estävät pölypunkkien elinolosuhteiden kehittymisen ja lisäävät siten merkittävästi nukkumismukavuutta ja vuoteen hygieniaa. Velfont- ja Nancy-patjansuojien pinta on miellyttävän pehmeää froteeta, joka on kesäisin viileää ja talvisin lämmintä ja Respira-mallistossa orgaanista puuvillakangasta. Tausta on puolestaan uudenaikaista, hyperhengittävää ja nesteenpitävää polyuretaania.

Pyydä tarjous

Respira-lakanoita on tarjolla useissa eri väreissä. Tutustu lukuisiin eri tuotteisiin ja niiden ominaisuuksiin, niin voit valita suosikkisi. – siirry verkkokauppaan tästä.

Lataa Respira esite tästä.

Velfont esite tästä.

VELAMEN SA

Velamen SA on perustettu vuonna 1971 Barcelonassa. Yhtiö on erikoistunut kodintekstiilien tuottamiseen ja kaupallistamiseen. Velamen käyttää tuotteissaan uusinta huipputeknologiaa, jota pyritään jatkuvasti kehittämään ja soveltamaan eri tuotteisiin. Yhtiön tunnetuin ja suosituin tuotemerkki on Velfont-patjansuojatuote, jota löytyy meiltä useita eri malleja. Velfonteja ja Respiroita myyvät mm. Stockmann, Etola, Kärkkäinen, Sisustus1.fi –verkkokauppa.