Sisustustekstiilit

Uusi ilme helposti! Tekstiileillä on helppo uudistaa huoneet ja päivittää ilme lähes kokonaan edullisesti ja kustannustehokkaasti. Edustamme kymmenien eurooppalaisten hotelli- ja julkisisustukseen erikoistuneiden valmistajien laajoja ja jatkuvasti uudistuvia mallistoja. Meiltä löydät sopivat sisustustekstiilit työpaikan perusverhoista juhlakabinettien ylellisiin materiaaleihin. Kaikki materiaalimme ovat SL1-paloturvallisia.
Jos käytössä ei ole ollut sisustusarkkitehtiä, teemme kanssasi veloituksetta suunnitelman ja tarjouksen.

Verhot

Meiltä löytyvät ratkaisut niin työpaikan perusverhoihin kuin kabinettien ja juhlatilojen ylellisiin materiaaleihin. Kaikki materiaalimme ovat SL1-paloturvallisia. Käytämme erittäin laajoista eurooppalaisten valmistajiemme mallistoista kuhunkin projektiin asiakkaan tai suunnittelijan kanssa valittuja kankaita, jotka valmistamme mittojen mukaan yksitellen asennusvalmiiksi tuotteiksi.

Pyydä tarjous

Pimennysverhot

Paloturvalliset pimennysverhot ovat usein yhdistettyinä sivuverhoihin: pimennyskerros on kudottu verhon sisään, jolloin tarvitaan vain yksi tuote, joka on värillinen ja samettisen pehmeä molemmin puolin.
Värejä löytyy runsaasti ja mitoitukset tehdään yksittäin.

Pyydä tarjous!

Verhoilutekstiilit

Viimeisimmän tuotekehityksen tuloksena voimme tarjota uudenlaisen materiaalin kaikkiin tuoleihin, sohviin ja kalusteisiin.
Verhoilukangas on paitsi paloturvallinen myös likaahylkivä, antibakteerinen sekä kestää kovaakin kulutusta ja hankausta.
Emme itse verhoile, vaan teemme yhteistyötä verhoilijoiden kanssa. Voimme toimittaa valitut kankaat suoraan verhoilijalle.

Värit: mallistossamme on runsaasti eri vaihtoehtoja kymmeniltä eurooppalaisilta valmistajiltamme. Suosimme leveitä, kustannustehokkaita kankaita ja nopeasti varastosta saatavia mallistoja, ja jopa omat kuosit ovat mahdollisia.
Materiaalit: luonnollisesti meiltä löytyy paloturvalliset ratkaisut kaikkiin tarpeisiin: keinonahkaa, aitoa nahkaa, plyysiä, Trevira CS -kankaita jne.

Pyydä tarjous!

Päiväpeitteet

Majoitusliikkeiden päiväpeitteet joutuvat kovalle käytölle ja pesunkesto on tärkeää. Voimme toteuttaa päiväpeitetarpeenne missä tahansa mitoissa: kokomittaisia tai torkkupeittokokoisia, tikattuina tai yksikerroksisina – miten vain haluatte. Suosittuja ovat myös tyylikkäät 100% villaa olevat torkkupeitot tai modernit, pehmeät, mikrokuituiset, paloturvalliset torkkupeitot.

Helmalakanat

Vuoteen ilmeen ja reunan viimeistelee tyylikäs helmalakana. Olemme kehittäneet yhdessä johtavan hotelliketjun kanssa älykkään kiinnitysmenetelmän: helmalakana on aina oikeassa asennossa ja pysyy hyvin paikoillaan. Tämän vuoksi lakanan vaihto ja asennus on äärimmäisen nopeaa ja helppoa. Voimme valmistaa helmalakanan joko SL1-luokitellusta Trevira CS -kankaasta tai SL2-luokitellusta, likaahylkivästä No Problem -kankaasta. Toimitamme toki myös perinteisiä, huppumallisia helmalakanoita. Kangas ommellaan suoraksi tai asiakkaan toivomilla vekkauksilla, ja valittavissanne on satoja eri värivaihtoehtoja.

Kysy vaihtoehtojamme ja teemme tarjouksen juuri oikeanlaisesta ratkaisusta.