Tyynyt ja täkit

No Problem -mallistossa on ammattikäyttöön tarkoitetut, SL1- ja IMO-luokitellut paloturvalliset täkit ja tyynyt. Valikoimissamme on mm. ainutlaatuinen, erittäin miellyttävä ja hengittävä 100 % puuvillakankaalla päällystetty Hoie Nordic tyyny- ja peitemallisto. Tuote sopii tarkoitukseen, johon halutaan luonnollista puuvillakangasta ja kuitenkin täysin paloturvalliset materiaalit.

Suosituimmat mallimme löytyvät hyvin kilpailukykyisistä ja kestävistä No Problem Hotel ja Hotel Luxus Trevira CS-kankailla päällystetyistä mallistoistamme.

Lataa esite

No Problem -mallistomme tuotteet ovat erittäin hyvin pesuja kestäviä. Valikoimissamme on myös edullinen Hotel-sarja, josta löytyy edullisempi, laadukas peruspeite ontelokuitutäyteellä eri lämpöluokissa. Tyynyt ovat laadukkaalla silikonoidulla pallokuidulla täytettyjä, kahdessa koossa. Silikonoitu kuitu on pesuissa ja käytössä paljon normaalia paloturvallista kuitua kestävämpää, koska se ei juurikaan paakkuunnu.

Pyydä tarjous

No Problem Hotel Luxus -tyynyt ja -peitteet

Luxus-sarjamme on erittäin miellyttävä, ylellinen ja kestävä. Tavoitteena on tarjota nukkujalle paras mahdollinen kokemus. Tyyny tuntuu aidolta pehmeältä untuvalta ja peite on muhkean ilmava kuten ylellinen untuva. Samalla takaamme tuotteen turvallisuuden ja soveltuvuuden ammattikäyttöön ja hyvin kilpailukykyisen hintatason.

Kankaana on pehmeä ja miellyttävä 100% paloturvallinen Trevira CS. Peitossa on aaltotikkaus tai ruutukuvio ja reunat ovat tuplavarmistetut, päällimmäisenä kanttinauha. Tyynyssä on sama kangas ja niissä kiertää tyylikäs tere:  hopea tai valkoinen mallista riippuen.

Täyte

Täkkien täytteenä on Hotel-sarjassa paloturvallista polyesteriontelokuitua tai Luxus-sarjassa untuvaisen oloista, erikoisilmavaa 3D supersoft -kuitua.

Hotel-sarjan tyynyissä on silikonoitua polyesteripallokuitua ja Luxus-sarjan tyynyissä on erittäin miellyttävää ja mukautuvaa untuvan oloista mikrokuitua, joka ei paakkuunnu.

Luxus-mallistomme tuotteet ovat saaneet erinomaista palautetta niin siivoushenkilökunnalta petauksen nopeuden ansiosta, kuin varsinkin hotellien asiakkailta huippuluokan nukkumismukavuuden vuoksi. Luxus sarja on todellinen bestseller, joka parantaa hotellinne saamaa asiakaspalautetta huomattavasti!

Moni haluaakin tilata nämä tuotteet myös kotiinsa ja se onnistuu vain verkkokaupastamme www.sisustus1.fi

Materiaalit

Materiaalit ovat vesipestäviä 60 asteessa, laitospesun kestäviä ja paloturvallisuusominaisuus on pysyvä. Tuotteet on testattu ja hyväksytty VTT:n palolaboratorioissa kansainvälisten standardien mukaan ja ne soveltuvat kriittisimpiinkin kohteisiin. Tuotteilla on SL1- ja IMO-palotestien sertifikaatit sekä Ökotex 100 -hyväksyntä.

Peruskoot

Peitot: 140 x 200 cm, 145 x 200 cm tai 150 x 200 cm ja tuplapeitot toiveiden mukaan esim. 220 x 200 cm, 230 x 220 cm jne. Täytteiden painoluokat esim. 600 g, 700 g, 900 g, 1050 g.

Tyynyt: 50 x 60 cm ja 60 x 80 cm, paino 500 g, 600 g, 800 g, 1200 g, 1400 g

Voimme toimittaa myös muita kokoja tilauksesta sekä tehdä tuotteet asiakaskohtaisesti haluamillanne mitoilla ja täytteillä.