Ainutlaatuinen suojakäsittelyaine kaikille pinnoille helposti ja nopeasti.

Vesipohjainen, myrkytön ja hajuton liuos levitetään sumuttamalla pinnoille, annetaan kuivua ja käsittely on valmis. Tehoaa viruksiin ja bakteereihin, homeeseen ja sienikasvustoon, testattu myös koronavirukselle. Tutkimusten mukaan jopa 90 päivän jälkeen tehokkuus vielä yli 99,99 % (MRSA sairaalabakteeri). Tuote tuhoaa bakteerit ja virukset jopa 99,999 % tehokkuudella heti, kun ne koskettavat pinnoitetta. Sillä on myös erinomainen tulos mm. Englannissa vaadittavasta testistä (EN1276), joka edellytetään käytettäessä elintarvikkeiden valmistus- ja säilytystiloissa.

No Problem Protect on antimikrobinen pintojen desinfiointi- ja suojakäsittelyaine, joka poikkeaa täysin tavallisista alkoholipitoisista desinfiointiaineista, sillä tämä antaa pitkäkestoisen suojan. Ominaisuus perustuu pinnoitteen mekaaniseen mikrobien tuhoamiseen, eikä se ole liukenevaan tai myrkytykseen perustuvaa teknologiaa.

Alkukäsittely kannattaa tehdä 2-3 kertaa, jotta käsiteltäville pinnoille tulee varmasti joka kohtaan ainetta. Sen jälkeen pintojen normaali ylläpitosiivous riittää, eikä jatkuvaa desinfiointia tarvita. Riippuen kohteen mekaanisesta kulutuksesta uudelleen käsittely on tarpeen esim. 2-12 viikon välein.

Lataa tästä tuote-esite.

Aine toimitetaan 5 L kanisterissa ja se on käyttövalmis liuos. Voidaan sumuttaa millä tahansa sumuttimella tai sumutinpullolla. Aine on erittäin riittoisaa ja kokonaiskustannukset verrattuna jatkuvaan desinfiointiin ovat minimaaliset.

 

Viroclean sumutinlaite

Kätevä akkukäyttöinen sumutilaite sopii erinomaisesti No problem Protect aineen levitykseen laajoillekin alueille ja hankaliin paikkoihin. Laitteessa on hyvät säätömahdollisuudet ja käyttö on hyvin helppoa. Laitteessa olevan 0,8 L annosastian määrällä käsittelee jopa 60-100 hotellihuoneen pinnat. Akku on 18V Li-Ion, siinä on varauksen tilan näyttö ja se kestää n. 30-45 minuutin käytön. Myös vara-akkuja on saatavissa.

Pyydä tarjous!