Antimikrobiset kasvomaskit nyt valikoimissamme!

maski_web

No Problem Shield -kasvomaskit ovat uudelleen käytettäviä ja pestäviä ja niiden materiaali tuhoaa tutkitusti yli 90% bakteereista, mikrobeista ja viruksista (EN 18184:2019), mukaan lukien korona-virus. Ominaisuuden teho perustuu erikoiskäsiteltyyn antimikrobiseen kankaaseen, joka kontaktin syntyessä tuhoaa mikrobeja tehokkaasti. Ominaisuus on kankaassa pysyvä ja perustuu välittömään fyysiseen reaktioon kestäen materiaalin valmistajan testien mukaan kymmeniä pesuja. Tuote on omaa tuotantoamme ja valmistettu EU:ssa. Ominaisuus ei myöskään kulu ja liukene, kuten esim. hopeakäsittelyllä saavutettavat antimikrobiset ominaisuudet. Tuotteen materiaali on saanut EN ISO18184:2019 testistä tuloksen: koronaviruksen väheneminen 92,8%. Tukes on todennut kyseisen antimikrobisen tehoaineen käytön kyseiseen käyttötarkoitukseen olevan sallittua EU:ssa. Aine on REACH- ja Öko-tex -luokiteltu. VTT on testannut materiaalin partikkelin läpäisevyyttä standardin EN 14683 (CE-luokitellun kirurgisen kasvosuojaimen) mukaisesti. Partikkelinsuodatusarvo PFE on >75%.

Materiaali on testattu sekä käyttäjälle turvallinen, miellyttävä ja allergisoimaton. Antimikrobisen ominaisuuden ansiosta maskin materiaali suojaa henkilöä ulkoapäin tulevilta mikrobeilta sekä estää henkilön itse erittämien mikrobien leviämisen ympäristöön, siltä osin kuin mikrobit osuvat kankaaseen. Huom. Maski ei ole lääkinnällinen laite, CE-merkitty hengityssuojain eikä kirurginen suu-nenäsuojain, vaan polyesterikankaasta valmistettu kasvomaski, jolla on antimikrobinen ominaisuus.

Ota yhteyttä, niin kerromme lisää. Tutustu tuotteeseen täältä.

Kuluttaja-asiakkaamme voivat tilata tuotetta verkkokaupastamme tuotemerkillä LOFFEN  https://www.sisustus1.fi/category/9/kasvomaskit-ja-hygieniatuotteet

noproblem@nro1.com

puh. +358 400 822 444